Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Vali Bilmez, NASA Yarışmasındaki Van Gölü Fotoğrafına Destek İstedi

10 Nisan 2021
Vali Bilmez, NASA Yarışmasındaki Van Gölü Fotoğrafına Destek İstedi

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı’nın (NASA) düzenlemiş olduğu “Dünya Turnuvası” adlı online fotoğraf yarışmasında Van Gölü’nün uzaydan çekilmiş görseli finale kaldı.

Van haber - ABD Havacılık ve Uzay Ajansı’nın (NASA) düzenlemiş olduğu “Dünya Turnuvası” adlı online fotoğraf yarışmasında Van Gölü’nün uzaydan çekilmiş görseli finale kaldı. Vali Mehmet Emin Bilmez, oy kullandığı Van Gölü fotoğrafının birinci olması için destek istedi.

  

Van Gölü’nün finale kaldığı fotoğrafını oylayan Vali Mehmet Emin Bilmez, Van Gölü’nün çok önemli bir değer olduğunu belirterek, “Her iki fotoğrafta çok güzel. 


Ancak Van Gölü’nün çekilen fotoğrafı, etkileyici ve gölümüzün ne kadar gizemli olduğunu gösteriyor. Van Gölümüzün birinci olması ilimiz, bölgemiz ve ülkemizin tanıtımına çok katkısı olacaktır. 


Van Gölü gerçekten sahip çıkılması  gereken ender değerlerden birisi. Van Gölü konusunda farkındalık yaratmak, Van Gölüne vatandaşlarımızın sahip çıkması, kirletilmemesi, gelecekteki nesillere aynı mavilikte teslim edilmesi için inşallah katkısı olur. Bunun turizmimize de  katkısı olacağına inanıyorum. Tüm vatandaşlarımızı, hemşehrilerimizi Van Gölümüzü birinci yapmak için oy kullanmaya davet ediyorum.” dedi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.