Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

İş Adamı Ümit Işık, 'Van Off Road ATV, Van'da bir ilke imza attı.

01 Nisan 2021
İş Adamı Ümit Işık, 'Van Off Road ATV, Van'da bir ilke imza attı.

Bu yeniliğin mimarlarından biri olan Nebioğlu Yönetim Başkanı Ümit Işık, yaptığı çalışmalara değinerek ortaya koymuş oldukları etkinlik hakkında bilgiler verdi. 

Van'ın kalkınması için yeni ve güzel bir etkinlik olan 'Van Off Road' Van'da bir ilke imza attı. 


Bu etkinlik sayesinde hem Van'ın tanıtımı sağlanmış olacak hem de vatandaşlar yeni aktivitelerle güzel zaman geçirebilecekler. 

VAN - Bu yeniliğin mimarlarından biri olan Nebioğlu Yönetim Başkanı Ümit Işık, yaptığı çalışmalara değinerek ortaya koymuş oldukları etkinlik hakkında bilgiler verdi. 


“Ağrı’nın Bütün Alt Yapı Projelerini Biz Yaptık”


Nebioğlu Yönetim Başkanı Ümit Işık, “Nebioğulları adı altında haberleşme sistemlerinden, bilişim sistemlerinden, güvenlik sistemlerine kadar bilişime dair teknolojik alt yapımız var. Çevre illerde bütün teknolojik alt yapı sistemlerini yapmaya çalışıyoruz.  Ağrı’nın bütün alt yapı projelerini biz yaptık. Ücretsiz WF hizmetleri ve telsiz hizmetleri sağladık.”


“Van’ımıza Ek Bir Hizmet Olsun Diye Böyle Bir Şey Düşündük”


Van Nebioğlu Yönetim Başkanı Ümit Işık, asıl amaçlarının Van için güzel şeylere imza atmak olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu, “İlimize güzel işler yapmak için arkadaşım Fırat Küçüktepe’yle birlikte ‘Van Off Road’ adlı bir etkinlik yapmak istedik. Bu etkinliği başka illerde yapmıştık ve böyle bir aktivitenin Van’da da olmasını istedik. Van’ımıza ek bir hizmet ve ek bir etkinlik olsun diye böyle bir şey düşündük. Para kazanmaktan çok memleketimize neler katarız diye düşündük. Pandemi sürecinde olduğumuz için turistler memleketimize daha seyrek gelmeye başladı. Komşu ülkelerden bize gelen turistler şimdi direkt Tebriz’den İstanbul’a Antalya’ya gitmeye başladılar. Bizde yönlerini tekrar buraya çevirmek için neler yapabiliriz diye düşündük ve aklımıza böyle aktiviteler geldi. ‘Van Off Road’ olarak bir şirket açtık.”



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.