Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Ayhan Kayatürk: Van'ın Geleceği İçin Harekete Geçme Zamanı!

28 Kasım 2023
Ayhan Kayatürk: Van'ın Geleceği İçin Harekete Geçme Zamanı!

Ak Parti'den Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı Ayhan Kayatürk, seçim vizyonunu basınla paylaştı. Projeleri ve çağrısıyla dikkat çeken Kayatürk, kent için iddialı hedefler belirledi.

Van'da Ak Parti'den Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ayhan Kayatürk, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kayatürk, seçilmesi durumunda gerçekleştirmeyi planladığı projeleri basına tanıtarak mevcut aday adaylarına çağrıda bulundu.


Seçim sürecinin devam ettiği bir dönemde, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Kayatürk, İller Bankası Bölge Müdürlüğü'nden istifa ederek siyasete atıldığını belirtti. İktidar tarafından getirilen 18. Madde uygulamalarını eleştiren Kayatürk, yapılan çalışmalarda insanların mağdur edilmemesi gerektiğini vurguladı.


İller Bankası Bölge Müdürü olarak 58 belediyeyi yönettiğini ifade eden Kayatürk, kentte yaşanan sorunları çözme yeteneğine sahip olduğunu söyledi. İki dönem üst üste görev yapmayı hedefleyen Kayatürk, "Bu kentte kalıcı hizmetler yapmak istiyorum" dedi.


Kayatürk, konuşmasında kayyımların kentte gerçekleştirdiği hizmetlere övgüler yağdırarak, "Kayyımlar gerçekten bu kentte iyi işler yaptı. Ancak kayyımların gelmemesi için bizim içimizden biri göreve gelmelidir" ifadelerini kullandı. Ayrıca, HEDEP'li belediyelerin gelmesi durumunda tekrar kayyım atanacağına dair bir ima da bulundu.


Van haber Van sokak haber 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.