Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'da kapalı olan yollar Sürücüler dikkat

21 Kasım 2023
Van'da kapalı olan yollar Sürücüler dikkat

Van’da etkili olan kar yağışı nedeniyle kar yağışı nedeniyle Başkale’de 22, Çatak’ta 16, Erciş’te 23, Gürpınar’da 68 ve Saray ilçesinde ise 13 olmak üzere toplam 142 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.


 Van’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 142 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.Van şehir merkezinde etkili olan sağanak, gece saatlerinde havanın sıfırın altına düşmesiyle birlikte yerini kar yağışına bıraktı. 


Sabah saatlerinde etkisini artırmaya başlayan kar yağışı etrafı beyaza bürüdü.Bölge genelinde havanın kapalı ve çok bulutlu olması; 

Van ve Hakkari'de ise akşam saatlerine kadar zaman zaman kuvvetli olmak üzere aralıklı kar yağışı beklendiğini belirten Meteoroloji 14. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, yer yer sis ve pus hadisesi konusunda da uyarılarını yeniledi.Van’da kar yağışı uçak seferlerini de olumsuz etkiledi. Van’dan Antalya’ya planlanan uçak seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle rötarlı gerçekleşti. Karayolları 11. Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler de gece saatlerinden itibaren yol temizleme çalışmalarını sürdürüyor.


Van haber Van sokak haber 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.