Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'da Yeşil Sol Parti ve STK'lar Kent Sorunları Üzerine Toplantı Düzenledi

27 Eylül 2023
Van'da Yeşil Sol Parti ve STK'lar Kent Sorunları Üzerine Toplantı Düzenledi

Van'da Yeşil Sol Parti heyeti, önceki dönem HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın katılımıyla Sivil Toplum Kuruluşları ve Demokratik Kent Örgütleri temsilcileriyle bir araya gelerek, yerel seçimler öncesi kentin acil sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Kentin işsizlik, trafik ve ekolojik meseleleri gibi önemli konular, işbirliği ve çözüm arayışlarıyla ele alındı.

Van'da Yeşil Sol Parti Heyeti Sivil Toplum Kuruluşları ve Kent Örgütleriyle Buluştu


Van'da Yeşil Sol Parti heyeti, yerel seçimler öncesi kentteki sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve Demokratik Kent Örgütleri (DKÖ) temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya, önceki dönem HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, milletvekilleri, il eş başkanları da katıldı.Yeşil Sol Parti, genel seçimler sonrası yeniden yapılanma ve değişim sürecini anlatan bir sunum gerçekleştirdi ve yerel seçimler öncesinde Belediye Başkanlığı adaylıkları konusunda kentteki sivil toplum örgütleriyle işbirliği yapma niyetini dile getirdi.


Toplantıda, kentteki işsizlik, yoksulluk, trafik sorunları ve ekolojik problemler gibi temel konular ele alındı. Sivil toplum temsilcileri, bu sorunların çözümü için işbirliği ve ortak çözüm önerileri geliştirmek üzere çalışma kararı aldılar.

Önceki dönem HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ise konuşmasında Van'ın milletvekili olarak tüm bu sorunları çözmeye kararlı olduklarını ifade etti ve yapıcı, kalıcı bir dönemi birlikte inşa etme taahhüdünde bulundu.



Van haber Van haberleri Van sokak haber 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.