Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van spor 3 te'3 yaparak puanını 9' çıkardı

10 Eylül 2023
Van spor 3 te'3 yaparak puanını 9' çıkardı

TFF 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Vanspor, Antalya temsilcisi Serik Belediyespor’a konuk oldu. Van temsilcisi, Bertuğ Bayar ve Kerem Çağatay’ın kaydettiği golle rakibini 2-0 mağlup ederek, puanını 9’a çıkardı ve 3’te 3 yaptı

Ligin 3. Haftasında deplasmanda Serik Belediyespor’a konuk olan Vanspor, sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Bir çok net ataktan faydalanamayan Van temsilcisi, buna rağmen rakibini 2-0 mağlup ederek, üçüncü maçını da kazandı.


Antalya'nın Serik İlçesi'ndeki İsmail Oğan Stadı'ndaki karşılaşmayı; Semih Kurt, Mehmet Ali Vardar, Volkan Esen hakem üçlüsü yönetirken, dördüncü hakem olarak Süleyman Bahadır görev aldı.


Serik Belediyespor Şenol Demir teknik sorumluluğunda sahaya; Salih Şenbaş, Erbay Eker, Emir Yazıcı, Muhammet Mahmut Emir, Yunus Emre Çakır, Hakan Olkan, Mert Caymaz, Sinan Kalaycı, Emrah Tacir, Ercüment Eray Ataklı ve Muhammet Akpınar onbiriyle çıktı.


Vanspor ise Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Kerem Çağatay, Harun Kavaklıdere, Bertuğ Bayar, Hasan Bilal, Emre Öztürk, Erdem Seçgin, Onurcan Güler, Medeni Bingöl, Abdulcebrail Akbulut ve Burak Kavlak onbiriyle çıktı.



Saat 16:00'da başlayan karşılaşmanın 42. dakikasında Vanspor, Bertuğ'un attığı golle 1-0 öne geçti.


Maçın ilk yarısı konuk takımın 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.


67. dakikada Vanspor durumu 2-0 yaptı. Erdem Seçkin’in ceza alanı içine kestiği topa gelişine vuran Kerem Çağatay, fileleri havalandırarak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.


Başka önemli atak olmayınca Vanspor sahadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu.

Kaynak:Van bölge gazetesi

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.