Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

TÜRKMENOĞLU , MART SONRASI KISITLAMA VE KAPIKÖY İLE İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞMELER OLACAK”

27 Şubat 2021
TÜRKMENOĞLU , MART SONRASI KISITLAMA VE KAPIKÖY İLE İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞMELER OLACAK”

Van Ekonomi Konseyi aylık olağan toplantısı öncesinde konsey üyeleri ile bir araya gelen Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Kapıköy Sınır kapısının geçişlere açılacağını söyledi

Van Ekonomi Konseyi aylık olağan toplantısı öncesinde konsey üyeleri ile bir araya gelen Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Kapıköy Sınır kapısının açılacağını söyledi.


Van Ekonomi Konseyi aylık olağan toplantısı öncesinde konsey üyeleri ile bir araya gelen Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Kapıköy Sınır Kapısı’nın geçişlere açılacağını söyledi.

Van Ekonomi Konseyi aylık olağan toplantısı öncesinde konsey üyeleri ile bir araya gelen Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Kapıköy Sınır Kapısı’nın geçişlere açılacağını söyledi. KAPIKÖY SINIR KAPISI ARAÇ GEÇİŞİNE AÇILACAK

Kapıköy ile ilgili hedeflerinin sınır kapısını transit geçişe kavuşturmak olduğunu söyleyen Başkan Türkmenoğlu, “Uzun yıllar küçük araç geçişlerine açık olan sınır kapısını 24 saat transit geçişe açık olması yönünde uğraş veriyoruz. Sizlerin bizim bu uğraşlarımıza katkı sunması ancak yapacağınız işbirliği ile mümkün olacaktır. Kentin dinamiklerinin bir araya gelmesi şart. Bizim transit geçişle ilgili uğraşımızı başarıyla neticelendirebilirsek sosyal ve ekonomik anlamda herkesin ve herkesimin zenginleşeceğini ifade etmek istiyorum. Bizler AK Parti teşkilatı olarak milletvekillerimizle birlikte bu çabayı gösterirken sizlerin de birlik ve beraberliğinin siyasi görüş ayrımına girmeden, ideolojik takıntılara düşmeden en üst düzeyde olması gerekmektedir. Bütün bunlar şehrimizi hak ettiği yere taşımada öncü rol oynayacaktır bunun yanında Ekonomide söz sahibi olan hemşehrilerimizin de üretime katkı sunarak, belirlenen hedefler doğrultusunda bizlere destek olması gerekiyor. Ufku geniş arkadaşlarımız da görüş ve düşünceleriyle, yatırımları ile istihdama önemli katkılar sunmalıdırlar. Esnafımızın zorlu pandemi sürecinde sıkıntılar geçirdiği dönemde kimse kendisine rant devşirmesin. Gelin hep beraber güç birliği içerisinde hedeflerimizi konuşalım. Niyetimiz, gayretimiz ve amacımız sadece Vanlıya ve memlekete hizmet edecek şekilde olmalıdır” ifadelerini kullandı. GÜLAÇAR, “1 MART SONRASI KISITLAMA VE KAPIKÖY İLE İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞMELER OLACAK”

Toplantıya telefon bağlantısı ile katılarak bu zorlu sürecin en kısa sürede atlatılması için Van Milletvekilleri ve AK Parti Van İl Teşkilatı olarak üzerlerine düşen bütün çalışmaları yürüttüklerini belirterek, “Sağlık Bakanlığı pandemi kurulunun yetkilerinin İl Valiliklerine devredileceği 1 Mart 2021 gününden hemen sonra Van valiliğinin il pandemi kurulunu toplayıp lokanta ve cafelerin açılmasını sağlayacak adımların atılması yönünde beklentilerimiz vardır. Kapıköy sınır kapısının da bu tedbirler kapsamında açılmasının gecikmeyeceğini ümit ederek, ekonomi konseyinin toplantılarının iş birliği ile yapılması halinde Van halkına büyük katkıları olacaktır” ifadelerini kullandı.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.