Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

İpekyolu'nda yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

09 Kasım 2021
İpekyolu'nda yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kaymakam/Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’ın talimatları doğrultusunda, ilçe genelinde başlattıkları yol yenileme, bakım, onarım çalışmalarında sona geldi.


İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kaymakam/Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’ın talimatları doğrultusunda, ilçe genelinde başlattıkları yol yenileme, bakım, onarım çalışmalarında sona geldi. Bu kapsamda toplamda 14 km BSK sıcak asfalt çalışması ve 100 bin metrekare parke, bordür, bazalt ile begonit taş çalışması yaptı.

İlçenin merkez mahallelerinden Serhat Mahallesi Vali Sokak ile Bahçıvan Mahallesi Cumhuriyet 6. Sokak’taki çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam/Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın; "Belirlediğimiz program dahilinde ilçemizde sıcak asfalt çalışmalarımıza ve parke taşı imalatlarımıza hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak için hız kesmeden ve ara vermeden devam ediyoruz." dedi. Vatandaşların talepleri ile yakında ilgilenen Aydın, Cumhuriyet 6. Sokak'ta bulunan esnafla bir araya gelerek sohbet etti.  Burada bulunan esnafların istek ve taleplerini dinleyerek, gerekli çalışmaların yapılması için birim müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Yollar yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Serhat Mahallesi Vali Sokak’ta eski ve  kullanışsız olan asfalt sökülerek, gerekli altyapı çalışmaları ile kaldırım, aydınlatma ve peyzaj  çalışmaları tamamlanan sokak, ilçe halkının hizmetine sunuldu. Alt yapı çalışmalarının yanı sıra 

Bahçıvan Mahallesi Cumhuriyet 6. Sokakta ise kaldırımlar bazalt taşı, begonit taşlarla yenilenerek ilçe halkının hizmetine açılmak için gün sayıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, sezon sonuna kadar ilçe merkezindeki yol çalışmalarının tamamlanacağını belirtti.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.