Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

İpekyolu Belediyesi'nin kent merkezinde yol çalışmaları devam ediyor

27 Ekim 2021
İpekyolu Belediyesi'nin  kent merkezinde yol çalışmaları devam ediyor

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, dört bir koldan kent merkezinde başlattığı yol çalışmalarına devam ediyor.

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, dört bir koldan kent merkezinde başlattığı yol çalışmalarına devam ediyor.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın talimatları doğrultusunda, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan ve kent merkezinin dört bir tarafında devam eden çalışmalarda bazı grup yolları tamamlanarak vatandaşın hizmetine girdi. İrfan Baştuğ Caddesi tamamı ve Hastane Caddesi bir kısmı asfalt ve kaldırım çalışması tamamlandı.

Bu caddelerle birlikte Yüzbaşıoğlu, Küçük Cami Caddesi ve Kent Otel Sokak, Uğur Sokak, Balcılar Sokak ile Meydan 1, 2 ,3, 4, 5 ve 6. Sokaklarındaki çalışmalar da tamamladı. Ayrıca PTT sokak birinci kısmı ile köfteciler sokak çalışmaları bitti. Bu çalışmalarda bazalt döşeme ve bordur, Ankara bordur, bazalt oluk ve asfalt çalışması uygulandı. Öte yandan Şerefiye Mahallesi Vali Sokak, Hacı Osman Sokak ve Kültür Sokakta da çalışmalar sürüyor. Yine PTT Sokak ikinci kısım ve Cumhuriyet 5 ve 6 da bogonit taş çalışması, bazalt kaldırım vs. çalışmaları devam ediyor.


“VATANDAŞLARIMIZIN RAHATI VE REFAHI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”


Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent merkezi olan İpekyolu İlçesi’nin tüm bölgelerindeki ulaşım ağının nitelikli, modern ve konfor seviyesinin yüksek olması için çalışmaların gece-gündüz sürdüğü belirtilerek, “Büyük bir azim ve kararlıkla, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın İhsan Emre Aydın’ın talimatlarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İpekyolu Belediyesi olarak modern bir kent görüntüsüne yakışmayan sorumluluk alanımızda olan bütün ana ve ara yollarda alt yapı ve asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Son olarak Şerefiye Mahallesi Vali, Hacı Osman ve Kültür Sokakta asfalt kaplama, bazalt, bordür taşı döşeme ve andezit oluk çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımızın rahat ve refahı için çalışmalarımız devam edecek.” Denildi.



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.