Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyeti Toplantisi Yapildi

17 Temmuz 2021
Van Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyeti Toplantisi Yapildi

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez baskanliginda ‘Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyeti Toplantisi’ yapıldı.

Mütesebbis Heyeti Baskani Vali Mehmet Emin Bilmez’in baskanliginda yapilan heyet üyelerinin katilimiyla gerçeklestirilen toplantida, gündem maddeleri degerlendirildi.


 Toplanti sonrasi bir açiklama yapan Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Memet Aslan, gündem maddeler üzerinde müzakereler yapildigini belirterek, “Ilimizin ve ülkemizin kalkinmasinda ve büyümesinde büyük pay sahibi OSB’mizi daha da güçlü hale getirmek için ortak mücadele karari alindi. Üretim alanlarimizi genisletmek ve istihdam rakamlarimizi üst seviyeye tasimak için Tekstil ve Hazir Giyim OSB’mizde yeni tahsisler yapildi. Sanayide bilimi, teknolojiyi ve egitimi etkin kilmak için sanayi, egitim ve mesleki egitime yeni alanlar olusturmak için fikir teatisinde bulunuldu. Normallesme sonrasi sanayideki gelismeler degerlendirildi. OSB’mizin son üç aylik gelir-gider durumu ve bütçe performansi çek edildi. 


Yaz döneminde yapilacak altyapi, çevre düzenlemesi, hizmetlerin sürekliligi ve kurumun verimliligi üzerine görüs alisverisinde bulunuldu. Valimiz tarafindan ilimizin genel durumu ile alakali bilgilendirme yapildi. Özellikle korona virüs pandemisi ve asilamadaki son gelismeler degerlendirildi. Korona virüs pandemisi sürecinde çok iyi bir performans sergileyen ilimiz maalesef asilamada ayni basariyi sergilemedigi görüldü.


Bizler sorumluluk sahibi bireyler olarak asilamanin üstesinden de gelmemiz lazim. Halkimizin hastalikta göstermis oldugu basarili mücadeleyi, inaniyoruz ki asilamada da gösterecegine olan kanaat paylasildi. Tüm kurumlarin, sivil toplum örgütlerinin, is örgütlerinin, is insanlarinin, kültürel sosyal yapilarin, yani her kesimin asilamada ciddi rakamlara ulasana kadar ortak mücadele etmeleri gerekliligine vurgu yapildi. Insaatlarina devam eden firma ziyaretlerinden sonra toplantimiz sona erdi. Toplantimiza katilim saglayan basta Valimiz Mehmet Emin Bilmez Bey olmak üzere tüm degerli kurul üyelerimize yönetim kurulumuz ve sanayicimiz adina tesekkür ederiz. Toplantinin ve alinan kararlarin ilimize ve ülkemize hayirli olmasini diliyoruz” dedi.



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.