Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

italyano

18 gündür kayıp olan üniversite Rojinden son durum

15 Ekim 2024
18 gündür kayıp olan üniversite Rojinden son durum

18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin’in akıbeti belirsizliğini korurken, arama ekipleri gölde, kıyıda ve metruk yapılar arasında yoğun çalışmalarını sürdürüyor.

Van'da kaybolan üniversite öğrencisi Rojin'in arama çalışmaları 18. gününde devam ediyor. Öğrencinin kaybolduğu yer, kaçıp kaçmadığı veya herhangi bir tehlikeye maruz kalıp kalmadığı konularında hala net bilgiler bulunmuyor. Şu ana kadar yalnızca başörtüsüne ulaşılmış durumda.


Arama çalışmalarına Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü gibi birçok kurum katılıyor. 20 dalgıç, 5 gemi, 4 bot, jetski ve sonar cihazlarıyla gölün derinlikleri titizlikle taranıyor.


Ayrıca, çevik kuvvet, atlı polisler, jandarma personeli ve özel eğitimli arama kurtarma köpekleriyle birlikte 2 polis helikopteri ve insansız hava araçları da kıyıdan ve havadan destek sağlıyor. Ekipler, özellikle başörtüsünün bulunduğu bölgeyi ve çevresindeki metruk yapıları, sazlık alanları detaylı bir şekilde kontrol ederek kayıp öğrenciyi bulmak için var güçleriyle çalışıyor. Tüm bu çabalar, Rojin’in akıbetine dair sorulara yanıt arayışını sürdürmekte.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.