Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

italyano

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.390 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

15 Ekim 2024
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.390 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 15-30 Ekim 2024 tarihleri arasında KPSS puan sıralamasına dayalı olarak 2.390 sözleşmeli personel alacak. Başvurular, Edevlet şifresi ile Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yapılabilecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2.390 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, alım işlemleri KPSS (B) grubu puan sıralamasına dayalı olarak yapılacak.


Başvurular, 15-30 Ekim 2024 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden kabul edilecek. Adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlamaları, başvurulan pozisyon için gerekli bölümlerden mezun olmaları ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.


Başvuruların E devlet şifresi ile yapılabileceği belirtilirken, alımla ilgili tüm detaylar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet sayfalarında paylaşılacaktır.





Vanhaber -  Vanhaberleri   - Vansokakhaber 





Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.