Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Uluslararası Milyoner X Dergisi İlk Sayısıyla Yayında!

04 Ekim 2024
Uluslararası Milyoner X Dergisi İlk Sayısıyla Yayında!

Van ilinden Uluslararası arenada marka yolunda ilerleyen Ekonomi ve iş Dergisi Milyoner X, Birinci sayısını yayınlandı.

Van merkezli ekonomi ve iş dünyası odaklı Milyoner X dergisi, uluslararası arenada ses getirmeyi hedefleyen birinci sayısını yayınladı. Derginin ilk sayısının kapağında, iş insanı İzzet Teker yer alırken, içerik ise ekonomi, iş dünyası ve kariyer stratejileri üzerine odaklandı. İlk sayının kapağında yer alan İzzet Teker, başarı hikayesiyle dikkat çeken bir girişimci olarak okuyuculara ilham veriyor. Teker'in kariyer basamaklarını nasıl tırmandığı, iş dünyasındaki cesur hamleleri ve gelecek vizyonu, bu sayının ana konuları arasında yer alıyor…


Derginin imtiyaz sahibi Albert ( Hikmetullah ) Yetkin, “Değerli İş Dünyası Temsilcileri ve Okurlar, “Milyoner X” dergimizin yeni sayısına hoş geldiniz. Bu sayımızda, iş dünyasının önde gelen isimleri ve girişimciler için kritik bilgiler ve ilham verici stratejiler sunmayı hedefliyoruz. “Başarı, cesaretle alınan kararların sonucudur” felsefesiyle, ekonomik ve ticari dünyadaki en güncel gelişmeleri sizlere ulaştırmak için buradayız.

Geleceğinizi Şekillendirin!

“Milyoner X” olarak, Tubittum’un mirasını devralarak, size sadece basılı değil, aynı zamanda dijital platformlarda da hizmet sunuyoruz. Uluslararası yayıncılıktaki deneyimimizle, iş dünyasında size global bir bakış açısı kazandıracak içerikler sunuyoruz. E-Dergimiz sayesinde, dünyanın her yerinden dergimize kolayca erişebilir, iş stratejilerinizi destekleyecek bilgileri anında edinebilirsiniz.


Dört ülkede ve Türkiye'nin on sekiz ilinde yayımlanan “Milyoner X”, markanızı geniş bir kitleye tanıtmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Reklam alanlarımız, ekonomik büyümeye odaklanmış firmalar ve yenilikçi girişimciler için idealdir. İş dünyasında öne çıkmak ve hedef kitlenize etkili bir şekilde ulaşmak için “Milyoner X” dergisi, stratejik bir çözüm sunmaktadır.


“Milyoner X” olarak, başarıya giden yolda size destek olmaktan gurur duyuyoruz. “Başarı, strateji ve inovasyonla elde edilir” prensibiyle hareket ederek, size en etkili çözümleri sunmayı amaçlıyoruz. Ekonomik hedeflerinize ulaşmada ve markanızı büyütmede yanınızda olmak için buradayız. Başarı yolunda size güçlü bir destek sunmak dileğiyle…”dedi.




Van - Van Haber - Van Haberleri - vanhaber - Van Gazetesi - van haber





Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.