Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

İpekyolu, Boks Şampiyonasında Başarı Elde Etti

19 Eylül 2024
İpekyolu, Boks Şampiyonasında Başarı Elde Etti

İpekyolu Belediyesi Spor Kulübü, Van il şampiyonasında 4 birincilik ve 1 üçüncülükle başarı elde ederken, İzmir'deki Türkiye Boks Şampiyonası'nda uluslararası turnuvaya katılan sporcusuyla il ve ülke temsilini güçlendirdi. Eşbaşkanlar, genç sporcuları destekleyeceklerini belirtti.

*İPEKYOLU BELEDİYESİ’NİN ADI ULUSLARARASI PLATFORMDA TEMSİL EDİLDİ*


İpekyolu Belediyesi Spor Kulübü, boks branşında 5 sporcuyla katılmış olduğu Van ili boks şampiyonasında 4 birinci, 1 üçüncü çıkararak takım halinde il şampiyonu oldu. 


İzmir'de düzenlenen kadın ve erkekler üst minikler Türkiye Boks Şampiyonasına katılan takımımız 4 il birincisiyle bir Türkiye şampiyonu bir de Türkiye 3.sü çıkararak büyük bir başarı elde etti. 


Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde eğitimlerini alan Türkiye birincisi sporcumuz uluslararası turnuvada hem ilçemizi, hem ilimizi, hem de ülkemizi temsil etti.


İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanları Cevdet Altındağ ile Canan Uzunay, sporcuları kabul ederek göstermiş oldukları başarılarından dolayı tebrik etti ve İpekyolu Belediyesi olarak her zaman ve her koşulda gençleri ve sporcuları destekleyeceklerini belirtti.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.