Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

İtalyano Pizza Yakında Van’da

30 Ağustos 2024
İtalyano Pizza Yakında Van’da

İtalyano Pizza Van, gastronomi alanında yeni bir deneyimle tanışmaya hazırlanıyor. Van AVM’nin arkasında yakında açılacak olan İtalyano Pizza, şehirdeki İtalyan mutfağına olan ilginin artmasına öncülük edecek. İtalyano Pizza, zengin menüsü ve özel taş fırınında pişirilen İtalyan pizzalarıyla şehrin damak zevkine hitap etmeyi hedefliyor.

İzzet Teker: “İtalyan Mutfağını Van’a Taşıyoruz”

İşletme sahibi İzzet Teker ve ortağı Sedat Can, yaptığı açıklamada İtalyano Pizza'nın Van'da yeni bir lezzet durağı olacağını belirtti.

Teker, "Van, farklı kültürlerin lezzetlerini seven bir şehir. Ancak gerçek İtalyan pizzası için hala büyük bir eksiklik vardı. Biz de bu eksikliği gidermek adına ortağım Sedat Can ile büyük bir strateji hazırladığımız ve alanında şahsımın uzman olduğu İtalyan mutfağını Vanlılarla buluşturuyoruz." dedi. Teker, restoranın menüsünde yer alacak pizza çeşitlerinin, İtalyan mutfağının en sevilen örneklerinden oluşacağını belirtti.

 

“Özel Taş Fırında Pişen Pizzalar”

İtalyano Pizza'nın en dikkat çekici özelliklerinden biri, il dışından özel olarak getirilen taş fırın olacak. Bu fırın, pizzaların gerçek İtalyan usulü pişirilmesini sağlayarak, Vanlılara orijinal bir deneyim sunacak. İzzet Teker, "Pizzalarımızı İtalya’nın farklı bölgelerinden ilham alarak hazırlayacağız. Amacımız, hem yerel damak tadına hitap eden hem de orijinal İtalyan pizza lezzetini yaşatan bir menü sunmak," şeklinde konuştu.

 

“Zengin Menü Seçenekleri”

İtalyano Pizza’nın menüsü, sadece pizza ile sınırlı kalmayacak. Teker, restoranın tatlı gibi diğer İtalyan mutfağına özgü lezzetleri de sunacağını belirtti. Tatlı çeşitlerimizden Tramisu olacaktır. Vizyonumuz, herkesin damak tadına hitap edecek şekilde menü tasarlamaktır. Çoklu ürünlerimizden çok az ve kaliteli ürün sunmaktır. Ortağım Sedat Can ile Van iline yeni ivme kazandıracağımıza ve kaliteyi Van’ın tüm bölgelerine yayarak arttıracağımızı hedefliyoruz.

 

İzzet Teker,“Lezzetle Tanışmaya Hazır Olun”

İzzet Teker, son olarak Van halkını İtalyano Pizza’ya davet ederek, “Bu mekânı kurarken amacımız, Van’a yepyeni bir lezzet deneyimi sunmaktı. İtalyan mutfağını Van’a getiriyoruz ve herkesin bu lezzeti denemesi için sabırsızlanıyoruz. Lezzetle tanışmaya hazır olun,” dedi.

 

Sedat Can’dan Açılış Heyecanı Mesajı

 

İtalyano Pizza’nın resmi açılış tarihi yakında olacağını ifade eden İşletme ortağı Sedat Can, “Hiçbir acelemizin olmadığını, tamamen halkımıza yakışabilecek şekilde eksiksiz bir işletmeyi hizmete sunmayı hedefliyoruz.” Diyerek konuşmalarını sürdürdü:

“Her ne kadar çevremiz büyük bir merakla İtalyano’nun biran önce faaliyete başlaması için bizlere söylense de bizler, az öncede ifade ettiğim gibi acele etmeksizin vizyonumuz ve misyonumuz doğrultusunda İzzet şefimiz ile birlikte yolumuza eksiksiz olabilmesi kanaatiyle devam ediyoruz. Şefimle yapmış olduğumuz istişareler neticesinde açılışımıza bölgemizin saygın iş insanlarının yanı sıra; eğitimci, sağlık alanında görev yürüten üst düzey yetkililerimiz, halkımızın ve özel konuklarımızın katılımıyla görkemli bir açılış yapmayı düşünüyoruz.”dedi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.