Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van’da Eşbaşkanlar 7 Mahallede Eş Zamanlı Temizlik Seferberliği Başlattı

29 Ağustos 2024
Van’da Eşbaşkanlar 7 Mahallede Eş Zamanlı Temizlik Seferberliği Başlattı

Van Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri, “Duyarlı Toplum, Temiz Van” kampanyası kapsamında 7 mahallede temizlik çalışması yaparak vatandaşları çevre bilincine teşvik etti.


 Van Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan ile ilçe belediye eşbaşkanları, çeşitli mahallelerde temizlik yaparak vatandaşlara çevre temizliği konusunda duyarlı olmaları çağrısında bulundu.


Kampanya kapsamında, Neslihan Şedal İpekyolu ilçesi Yeni Mahalle’de, Abdullah Zeydan Edremit ilçesi Eminpaşa Mahallesi’nde, diğer eşbaşkanlar ise farklı mahallelerde temizlik çalışmaları yürüttü. Çalışmalara mahalle komisyonları, gençlik meclisi ve çeşitli sivil toplum kuruluşları da destek verdi.


Eşbaşkanlar, temizlik bilincini artırmak ve mevcut temizlik seviyesini daha da iyileştirmek amacıyla uzun vadeli ve katılımcı bir kampanya yürüttüklerini belirtti. Zeydan, kampanyanın sosyal medya ve diğer iletişim kanalları üzerinden de sürdürüleceğini vurguladı.


Eşbaşkanlar, vatandaşları şehre sahip çıkmaya ve çevre temizliğine katkıda bulunmaya çağırırken, kampanyanın büyük ilgi gördüğünü ve devam edeceğini ifade etti.






Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.