Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van Gölü çevresi temizleniyor

04 Nisan 2021
Van Gölü  çevresi temizleniyor

İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri Van Gölü iskele sahilinde ilkbahar temizlik çalışmasında onlarca ton çöp toplandı.

Van haber - İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri Van Gölü iskele sahilinde ilkbahar temizlik çalışmasında onlarca ton çöp toplandı. Temizlik Çalışmasına 100 Personel ve Çevre Dostu Gönüllüler Katıldı


 Van Gölü sahil bandı temizlik çalışmasına, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden 100 personel, onlarca araç ve çevre dostu gönüllüler katıldı. 


Toplanan çöplerin kamyonlarla geri dönüşüm ve çöp alanına taşındığı çalışmaların, periyodik aralıklarla süreceği belirtildi. Öte yandan Van Gölü kirliliğinin önlenmesi amacıyla, İpekyolu Belediyesince vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışmalarının da yapıldığı öğrenildi. 


3 Kilometrelik Sahil Bandında Çevre Temizliği Yapılıyor  İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan’ın talimatları ile başlatılan sahil temizliği çalışmasında, yaklaşık 3 kilometrelik alan çöplerden temizleniyor. 

Çevreye, yeşile ve doğaya saygılı bir Belediyecilik hizmeti ile vatandaş odaklı çalıştıklarını belirten Aslan, Van Gölü’ne sahip çıkmanın her şeyden önce,  insani bir görev ve sorumluluk olduğunu ifade etti.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.