Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

STK temsilcilerinden Eşbaşkan Şedal ve Zeydan’a ziyaret

23 Ağustos 2024
STK temsilcilerinden Eşbaşkan Şedal ve Zeydan’a ziyaret

Van’da faaliyet yürüten bazı Sivil Toplu Kuruluşları (STK) temsilcileri, Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan’ı ziyaret etti.



Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Doğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe ve yönetim kurul üyeleri, Van Otelciler ve Turizmciler Derneği (VANOTED) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirhan ve yönetim kurulu üyeleri, Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Hanefi Baykara ve beraberindekiler ile Van Müteahhitler ve Yapsatçılar Derneği Başkanı Seracettin Işıldar ve dernek üyelerinden oluşan heyetler, Van Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. 


Eşbaşkanlar Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan tarafından ayrı ayrı kabul edilen sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Eşbaşkanlarla başbaşa görüşmeler gerçekleştirdi. 

Eşbaşkanlara görevlerinde başarılar dileyen TÜRSAB Yönetimi, Eşbaşkanlara plaket takdiminde bulunurken, Van Otelciler ve Turizmciler Derneği (VANOTED) Yönetimi ise Eşbaşkanlara tablo hediye etti. 

STK heyetlerinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Eşbaşkanlar Şedal ve Zeydan, kentteki sivil toplum örgütleri ve meslek odaları ile her zaman dayanışma içerisinde olduklarını belirterek, kenti dinamikleri ile birlikte yönetme kararlılığının önemine vurgu yaptı. 

Bir süre Eşbaşkanlarla görüşen heyetler, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından belediyeden ayrıldı.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.