Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Edremit’te Mahalleler, Toz ve Çamurdan Kurtuluyor

16 Temmuz 2024
Edremit’te Mahalleler, Toz ve Çamurdan Kurtuluyor

Edremit Belediyesi, ilçedeki birçok mahallede yol yapım ve düzenleme çalışmalarını hızlandırarak, sakinlerin yıllardır süren çamur ve toz sorununu çözmeye yönelik önemli adımlar atıyor.

Edremit Belediyesi, ilçedeki yol yapım ve düzenleme çalışmalarını birçok mahallede eş zamanlı olarak sürdürüyor. Bu çalışmalar sayesinde mahalle sakinleri, uzun yıllar boyunca yaşadıkları tozlu ve çamurlu yollardan kurtulduklarını ifade etti.


Belediye ekipleri, özellikle Süphan Mahallesi başta olmak üzere çevre yolunun geçtiği alanlarda yeni bağlantı yolları açarak kilitli parke taşı döşeme işlemlerini hızlandırdı. Enginsu Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, neredeyse tüm yollar parke taşlarıyla kaplandı. Mahalle muhtarı Ahmet İgit, "Yollarımız 30 yıldır çamur içindeydi. Belediye, uzun zamandır yollarımıza parke taşı yaptı. Allah razı olsun. Başkanlara çok teşekkür ediyorum." dedi.


Enginsu Mahallesi sakinlerinden Erol Ataş, "Topraklı yollarımızın hepsi şu an parke taşı ile döşendi. İyi hizmetler getirildi." şeklinde konuştu.


Ayrıca, Andaç Mahallesi’nde de yol parke çalışmaları sürüyor. Mahalle muhtarı Medeni Han, "Daha önce yollarımız topraklıydı. Şu an yollarımız parke taşı ile yapıldı." dedi. Mahalleli Davut İgit ise, "Yollarımız kötüydü, eskiden çok sıkıntı çekiyorduk. Şu an yollarımız parkeleniyor." ifadelerini kullandı. 13 yaşındaki Veysel Öztürk de, "Artık daha rahat bisiklet sürüyoruz." diyerek belediyeye teşekkür etti.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.