Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Fariz Borazan’dan Anlamlı Kurban Bayramı Mesajı

15 Haziran 2024
Fariz Borazan’dan Anlamlı Kurban Bayramı Mesajı

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (KAMİAD) Genel Başkan Yardımcısı ve Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan iş insanı Fariz Borazan, Kurban Bayramı dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.

Mesajında barış ve huzur temalarını öne çıkaran Borazan, bayramın sağlık, mutluluk ve evrensel hukuk açısından da barış ve huzur getirmesini temenni etti.


Fariz Borazan mesajında şu ifadelere yer verdi:


“Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk getirmesini temenni ederim. Ayrıca bu bayramın evrensel hukuka da barış ve huzur getirmesini diler, bayramınızı kutlarım. Kurban Bayramı, insanları bir araya getiren, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren özel bir zamandır. Bu vesileyle tüm İslam aleminin bayramını kutlar, barış ve huzur dolu bir gelecek dilerim.”


Borazan, mesajının sonunda Kürtçe olarak da bayram tebriklerini ileterek, “Cejna Remezanê Li We Pîroz Be! Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun” dedi. Bu ifadelerle, toplumun farklı kesimlerine hitap ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.