Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Başkan Sertaç Kütükoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı

15 Haziran 2024
Başkan Sertaç Kütükoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı

Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Sertaç Kütükoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı.

Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Sertaç Kütükoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kütükoğlu, mesajında bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Kütükoğlu, "Kurban Bayramı, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini yaşadığımız özel günlerden biridir. Bu anlamlı bayramda, sevdiklerimizle bir araya gelerek bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamalıyız. Trafikte ise sabırlı, saygılı ve dikkatli olarak kazalardan uzak, güvenli bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum" dedi.

Sürücü kurslarının ve eğiticilerin, trafik güvenliğini sağlamak adına önemli bir rol oynadığını belirten Kütükoğlu, "Kurban Bayramı tatili süresince trafikte daha fazla yoğunluk yaşanacaktır. Bu dönemde tüm sürücülerimizi trafik kurallarına uymaya, dikkatli ve özenli olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kütükoğlu, mesajını, "Kurban Bayramı'nın tüm üyelerimize, kursiyerlerimize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bayramın sevinciyle birlikte güvenli ve huzurlu yolculuklar dilerim" diyerek sonlandırdı.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.