Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Siyasetçi ve İş İnsanı Fırat Kuvetli'den Kurban Bayramı Mesajı

15 Haziran 2024
Siyasetçi ve İş İnsanı Fırat Kuvetli'den Kurban Bayramı Mesajı

Siyasetçi ve iş insanı Fırat Kuvetli, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kuvetli, mesajında bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği özel günler olduğunu vurgulayarak, tüm vatandaşların bayramını kutladı.


Fırat Kuvetli'nin mesajı şu şekilde: "Mübarek Kurban Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, bizlere manevi değerlerimizi hatırlatan, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu güçlendiren önemli günlerdir. Bu özel günlerde, büyüklerimizi ziyaret ederek onların hayır dualarını almanın, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmanın ve sevdiklerimizle bir araya gelerek kenetlenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı, aynı zamanda paylaşmanın ve fedakarlığın sembolüdür. Kurban ibadetini yerine getirirken, ihtiyaç sahiplerini unutmadan, onların da yüzünü güldürebilmenin sevincini yaşamalıyız. Bu bayramda da birliğimizin ve beraberliğimizin daha da pekişmesini temenni ediyorum.

Tüm vatandaşlarımızın sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir bayram geçirmesini diliyor, kurban ibadetlerinin kabul olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bayramın, ülkemize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum. Kurban Bayramı'nız mübarek olsun.”dedi.



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.