Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van Belediyesi, Şehir İçi Ulaşımda Harekete Geçti

10 Haziran 2024
Van Belediyesi, Şehir İçi Ulaşımda Harekete Geçti

Van Büyükşehir Belediyesi, kentte hizmet veren özel halk otobüsleri ve minibüslerde artan şikayetlere yanıt olarak harekete geçti.

Van Büyükşehir Belediyesi, kentte hizmet veren özel halk otobüsleri ve minibüslerde artan şikayetlere yanıt olarak harekete geçti. Denetimlerle, özellikle durak dışı yolcu alımını önlemek ve yolcu güvenliğini sağlamak hedefleniyor. 

Denetimlerin Maraş Caddesi ve çevresinde sıklaştırıldığı belirtiliyor. Trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, belirli bölgelerdeki yolcu indirme ve bindirme yasakları kontrol edilirken, kurallara uymayan şoförlere cezai işlem uygulanıyor. Ayrıca, şoförlere gerekli uyarılar da yapılarak toplu taşıma hizmetlerinin daha düzenli ve güvenli bir şekilde sunulması hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmetlerinin verimliliğini, konforunu ve güvenliğini artırmak amacıyla denetimlerin artırılacağını belirtiyor.

 Denetimlerle, özellikle durak dışı yolcu alımını önlemek ve yolcu güvenliğini sağlamak hedefleniyor. Denetimlerin Maraş Caddesi ve çevresinde sıklaştırıldığı belirtiliyor. Trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, belirli bölgelerdeki yolcu indirme ve bindirme yasakları kontrol edilirken, kurallara uymayan şoförlere cezai işlem uygulanıyor. Ayrıca, şoförlere gerekli uyarılar da yapılarak toplu taşıma hizmetlerinin daha düzenli ve güvenli bir şekilde sunulması hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmetlerinin verimliliğini, konforunu ve güvenliğini artırmak amacıyla denetimlerin artırılacağını belirtiyor.



Vanhaber   - Vanahberleri   -  Vansokakhaber  





Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.