Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

İmkansız aşk Van’da iki gencin ölümüne neden oldu

07 Haziran 2024
İmkansız aşk Van’da iki gencin ölümüne neden oldu

Bayburt Sultan Fahriye Kız Öğrenci KYK Yurdunda geçtiğimiz haftalarda bir öğrenci 8. kattan atlayarak intihar etti.

Olayın ardından Van’ın Başkale ilçesine bağlı Atlılar Köyü (Hespistan)’da M.B isimli genç kendini asarak yaşamına son verdi.Bayburt Sultan Fahriye Kız Öğrenci KYK Yurdunda geçtiğimiz haftalarda bir öğrenci 8. kattan atlayarak intihar etti. Olayın ardından Van’ın Başkale ilçesine bağlı Atlılar Köyü (Hespistan)’da M.B isimli genç kendini asarak yaşamına son verdi.


Van’da imkanız aşk iki gencin ölümüne neden oldu, uzun süredir birbirini seven M.B ile M.D eğitimleri tamamladıktan sonra evlenmeyi planlıyorlardı. Bayburt Sultan Fahriye Kız Öğrenci KYK'de Vanlı M.D. isimli 23 yaşındaki kız öğrenci sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı 8. kattan kendini boşluğa bırakarak intihar etti. Olayın ardından genç kızın cenazesi Van’a getirilerek köyünde defin edildi. Yaşanan olaydan sonra Atlılar köyünden bir acı haber daha geldi. Başkale ilçesine bağlı Atlılar Köyü (Hespistan)’da M.B isimli genç kendini asarak yaşamına son verdi.


Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri intikal etti, M.D olay yerinde yapılan ilk müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Yeni doğu gazetesi

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.