Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

YKS Öğrencilerine Ücretsiz Ulaşım imkanı

07 Haziran 2024
YKS Öğrencilerine Ücretsiz Ulaşım imkanı

Van Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrencileri ücretsiz taşıyacak.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığına ait mor otobüsler, 8-9 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) giriş ve çıkış saatlerinde sınav giriş belgesini gösteren öğrenci ve velisine ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Öğrencilerin sınav merkezlerine sorunsuz bir şekilde ulaştırılması için belediyeye ait tüm otobüslerin çalıştırılacağı 8 Haziran Cumartesi ve 9 Haziran Pazar günü yoğun olan güzergâhlarda ek seferler de yapılacak.


Trafikte yoğunluğun önüne geçmek için öğrenci ve yurttaşların toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri önerilirken, Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal, sınava girecek öğrencilerin yanında olduklarını belirterek, tüm öğrencilere başarılar diledi.



Van Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencileri desteklemek amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti sunuyor. Mor otobüsler, sınav günlerinde öğrencilere ve velilere giriş belgesi gösterenlere ücretsiz taşıma imkanı sağlayacak. Trafik yoğunluğunu azaltmak için toplu taşıma öneriliyor.



Van  -  Vanhaberleri  -   Vanhaber  -  Vangazetesi   


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.