Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van Vakfı, Van'a Büyük Festival İçin Hazırlanıyor

29 Mayıs 2024
Van Vakfı, Van'a Büyük Festival İçin Hazırlanıyor

Van Vakfı yetkilileri, kentin çözüm bekleyen sorunlarını ele almak üzere Van'da yerel basınla buluştu.

İstanbul merkezli Van Dayanışma ve Kültür Vakfı, Van'a yönelik hizmetlerini artırmak ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla kente yerel ve ulusal bsınla bir araya geldi.


 İnci Kefali Festivali'ne katılacaklarını duyuran vakıf, kentteki kurumları ziyaret ederek Vanlılar için önemli bir amaç doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek."


Van Vakfı Yönetim Kurulu Genel Başkanı Suat Narin ve yönetim kurulu üyeleri, Van’da basın mensupları ile bir araya gelerek kentin çözüm bekleyen sorunları üzerinde istişarelerde bulundu.

Van Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Suat Narin ve yönetim kurulu üyeleri, Van'daki basın mensuplarıyla bir araya gelerek kentin karşılaştığı sorunları ele aldı ve çözüm önerileri üzerinde istişarelerde bulundu.


Başkan Narin, Van Vakfı'nın İstanbul'daki Vanlılara sunduğu hizmetlerin yanı sıra, kentin resmi kurumları, yerel yönetim, meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile koordineli bir şekilde çalışmayı hedeflediklerini belirtti.


Vakıf yetkilileri, Van'da gerçekleştirecekleri ziyaretler kapsamında Van Valiliği, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü, büyükşehir belediyesi, ilçe belediyeleri ve Van Ticaret Borsası'nı ziyaret edeceklerini ve İnci Kefali Festivali'ne de katılacaklarını duyurdu.


Bu ziyaretlerin, Van ve Vanlılar için önemli bir amaç doğrultusunda gerçekleştirileceğini vurgulayan Narin, yeni seçilen belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak ve istişarelerde bulunmak amacıyla bu geziyi düzenlediklerini ifade etti.


Programın, toplu bir fotoğraf çekimiyle sona erdiği belirtildi.



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.