Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Görevden Ayrıldı!

27 Mayıs 2024
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Görevden Ayrıldı!

Van'ın Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Elif Yörük, görevinden ayrıldı. Yörük, görev süresince ilçedeki eğitimde önemli projelere imza atmıştı. Detaylar haberimizde!


Van'ın Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Elif Yörük, görevinden ayrıldığını açıkladı. Yörük, 2021 yılında göreve başlamıştı. Görev süresi boyunca ilçedeki eğitim alanında birçok projeye imza atmış ve başarılar elde etmişti. Ancak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanması nedeniyle ayrıldığını belirtti.


Elif Yörük, görevden ayrılışını şu sözlerle duyurdu: "Büyük bir gayretle yürüttüğüm Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmem sebebiyle ayrılıyorum."


Yörük, ayrılık mesajında ayrıca, Edremit ilçesinde eğitim kalitesinin artırılması için çaba harcadıklarını ve öğrencilere umut ışığı olmaya çalıştıklarını ifade etti. Ayrıca, görev yaptığı süre boyunca mesai kavramı gözetmeksizin çalışanlara teşekkür etti.


Öğretmenlik kariyerine Van'da başlayan Elif Yörük, çeşitli okullarda görev aldıktan sonra Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmıştı.


Yörük'ün boşalan koltuğuna kimin atanacağı ise henüz açıklanmadı. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden resmi bir açıklama bekleniyor.



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.