Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Eş Başkan Şedal, Asfalt Şantiyesinde İncelemelerde Bulundu

27 Mayıs 2024
Eş Başkan Şedal, Asfalt Şantiyesinde İncelemelerde Bulundu

Van'ın ulaşım ve trafik alt yapısını güçlendirmeye odaklanan Büyükşehir Belediyesi'nin asfalt şantiyesinde yapılan incelemelerde Eşbaşkan Neslihan Şedal, çalışanlarla bir araya gelerek onların emeklerine teşekkür etti ve yapılan hizmetlerin önemini vurguladı.

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal, kentin ulaşım ve trafik alt yapısını güçlendirmek amacıyla önemli bir role sahip olan Büyükşehir Belediyesine ait asfalt şantiyesinde incelemelerde bulundu. Şedal, ziyaret sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cavit Tatar, Genel Sekreter yardımcıları, ilgili daire başkanları ve meclis üyeleriyle birlikteydi. Şantiye alanını gezen Şedal, üretim yapılan bölgeleri inceleyerek teknik ekiplerden bilgi aldı.


Ziyaretin devamında Şedal, asfalt şantiyesinde çalışan personelle bir araya geldi. Çalışanların sorunlarını dinleyen Şedal, onlara şu sözlerle seslendi: “Hizmet olarak önemli bir alanda görev yapıyorsunuz. Bizim için belediyecilik anlamında en önemli alanlardan biri yol ve ulaşım. Biz burada çalışma arkadaşlarımızla güvenli ve sağlam yollar yapmaya devam edeceğiz. İnsanlarımızı en çok mutlu eden bir alanda çalışıyorsunuz. Yaptığınız her bir çalışma ve verdiğiniz emek bizim için çok kıymetlidir. Yaptığınız ve yapılacak olan hizmetleriniz için Eşbaşkanlar olarak sizlere teşekkür ediyoruz.”


Büyükşehir Belediyesine ait asfalt şantiyesi, Erciş yolu üzerinde bulunmakta ve saatte 240 ton asfalt üretim kapasitesine sahip. Ayrıca, şantiye sadece Büyükşehir Belediyesi çalışma alanıyla sınırlı kalmayarak ilçe belediyelerine de asfalt desteği sunuyor.





Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.