Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Eşbaşkanlar Belediye Birimlerini Gezerek, Personeli Ziyaret Etti

21 Mayıs 2024
Eşbaşkanlar Belediye Birimlerini Gezerek, Personeli Ziyaret Etti

Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Van Büyükşehir Belediyesi birimlerini gezdi, personeliyle buluştu ve kent için omuz omuza çalışacaklarını vurguladı. Kadın Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek kadınlara yönelik hizmetlere ağırlık vereceklerini belirttiler.


Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan Belediye birimlerini gezerek, personeli ziyaret etti. 

Daire başkanlarının da katılım sağladığı ziyarette Eşbaşkanlar, çalışanlarla tek tek selamlaştı.

Belediye personelinin sorun ve taleplerini dinleyen Eşbaşkanlar “Personellerle ile birlikte el ele, omuz omuza vererek kentimiz için çalışacağız. 


Ayırım gözetmeden yurttaşlarımıza hep beraber hizmet götüreceğiz. Personellerimize yapacakları hizmetleri için başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.


Belediye birimlerine yapılan ziyaretin ardından Eşbaşkanlar Neslihan Şedal, Abdullah Zeydan ve beraberindekiler, Büyükşehir Belediyesi Kadın Yaşam Merkezini ziyaret etti. 

Kadın Yaşam Merkezi bünyesinde yapılan çalışmaları inceleyen Eşbaşkanlarımız kursları gezerek, yapılan çalışmalar ile ilgili daire başkanından bilgi aldı.


Kadınların kurslarını da gezen Eşbaşkanlarımız, kadınlar ile ilgili hizmet ve çalışmalara daha fazla ağırlık vereceklerini belirtti.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.