Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Vanlı öğrenci, engelleri aşarak Türkiye 2'ncisi oldu

17 Mayıs 2024
Vanlı öğrenci, engelleri aşarak Türkiye 2'ncisi oldu

Van İpekyolu Zübeyde Hanım Özel Eğitim Ortaokulu öğrencisi Rojda Kumli, Konya'da düzenlenen atletizm yarışmalarında Türkiye 2'ncisi oldu.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan okul müdürü Rıdvan Yüzgeç, "Rojda Kumli öğrencimiz canla başla çalıştı, emek vererek başardı. Beden eğitimi öğretmeni Sinan Ağlar tarafından disiplinli ve programlı bir çalışma  yürüttü ve atletizm yarışmalarında il birincisi oldu. Daha sonra ilimizi Konya'daki finallerde temsil etme hakkı kazandı ve büyük başarıya imza attı."dedi.


"BİRİNCİLİĞE ULAŞTIK"


Beden eğitimi öğretmeni Sinan Ağlar,"Özel çocuklarla yaklaşık 3 yıldır sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Geçen sene masa tenisi ve atletizmde Türkiye 1'liğine ulaştık. Bu senede atletizm kategorisinde down sendromlu öğrencimiz Rojda göğsümüzü kabarttı. Engelleri birer birer  aşıyoruz. Çünkü; biz engellileri hayata entegre etmeyi arzuluyoruz. Onları topluma kazandırmak en büyük arzumuz. Bu süreçte bizlere sürekli destek veren okul müdürümüz Rıdvan Yüzgeç'e müdür yardımcısı Abdullah Ceylan'a teşekkür ederim."dedi.


Van - Van Haber - Van Gazetesi - vanhaber - Wan - Van Haberleri


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.