Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van Valiliğinden önemli duyuru!

11 Mayıs 2024
Van Valiliğinden önemli duyuru!

Van Valiliği, bugün (Cumartesi) ve yarın (Pazar) bölgemizde etkili olması beklenen hava koşulları hakkında önemli bir duyuru yayımladı.

 Bölge genelinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar yaşanması öngörülüyor..Van Valiliği, bugün (Cumartesi) ve yarın (Pazar) bölgemizde etkili olması beklenen hava koşulları hakkında önemli bir duyuru yayımladı. Bölge genelinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar yaşanması öngörülüyor.. 


Bölge Geneli Yağış ve Kuvvetli Rüzgar Değerlendirmesi‼️


 Van Valiliği tarafından yapılan duyuruda, “Bugün (Cumartesi) bölgemiz genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı sistemin etkisine girmesi beklenmektedir.  Ayrıca bugün (Cumartesi) ve yarın (Pazar) rüzgarın, bölgemiz genelinde kuvvetli rüzgar (40-60 km/sa) yükseklerde fırtınamsı rüzgar (50-70 km/sa) şeklinde etkili olacağı tahmin edilmektedir. Yağış ve kar erimesine bağlı olarak sel, su baskını, yerel  dolu yağışı, yıldırım, çamur şeklinde yağış, kuvvetli rüzgarla birlikte ağaç devrilmesi, çatı uçması, enerji nakil hatlarında kopma, deniz ulaşımında oluşabilecek aksamalara karşı vatandaşlarımızın ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. Vatandaşlarımıza saygıyla ve önemle duyurulur” ifadelerine yer verildi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.