Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van Dernekler Federasyonu'ndan Eşbaşkanlara Ziyaret

08 Mayıs 2024
Van Dernekler Federasyonu'ndan Eşbaşkanlara Ziyaret

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanlar Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan’a ziyaretler sürüyor.

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Van Dernekler Federasyonu'nun destek ziyaretiyle bir araya geldi.


Van Dernekler Federasyonu (VANFED) Genel Başkanı Mehmet Fatih Yağız ve yönetim kurulu üyeleri Eşbaşkanlara belediye binasında ziyaret ederek, plaket takdim etti.


Eşbaşkanlara yeni görevlerinde başarılar dileyen Van Dernekler Federasyonu yönetimi, yaptıkları çalışmalarla ilgili de Eşbaşkanlara bilgi verdi.


Eşbaşkan Abdullah Zeydan yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Bizler STK ve demokratik kitle örgütlerine, meclise ve kent konseyine çok önem veren bir anlayışa sahibiz. Biriken bunca tahribatı ve bu derin yaraları ortak akılla çözebileceğimize inanıyoruz.


Yine sizler gibi halkını kentini düşünen bütün derneklerle birlikte büyük bir dayanışma içerisinde olacağız. Yine kentimizi nasıl daha iyi kalkındıracağımızı sizler gibi tecrübeli, birikimli Türkiye’nin öbür yakasında da yatırım ve üretimleri yakından takip eden, özellikle buradaki genç işsizliği ortadan kaldırabilecek. Üretimi ve istihdamı geliştirebilecek, öneriler de bizim için önemlidir. Bizler de ilk fırsatta eşbaşkanımızla birlikte sizleri ziyaret edeceğiz. Orada yaşan tüm hemşehrilerimize selamlarımızı iletiyor, sizleri burada görmekten dolayı çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.” İfadelerini kullandı. 


Yapılan ziyaretin kendileri için anlamlı olduğunu ifade eden Eşbaşkan Neslihan Şedal ise “Toplumsal sorunları kendine dert edinmiş tüm kesimlerin ziyareti, desteği ve dayanışması bizler için önemlidir. Bu dayanışmanın devam etmesi anlamlı ve önemlidir. Hepimizin buna ihtiyacı var. Bizler de anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gerçekten halkımız çok ciddi bir emek ortaya koydu. Bizler de bu emeğin karşılığını verebilmek için gece gündüz demeden elimizden geleni yapacağız. Halkımıza hizmet edeceğiz. Bunu da ortak akıl ve dayanışma ile yürüteceğiz. Bizler demokratik, ekolojik en önemlisi de kadın özgürlükçü bir gelenekten geliyoruz. Bu dayanışmayı büyüttüğünüz için sizlere teşekkür ediyoruz.” Dedi.  


İstanbul’da yaptıkları faaliyetlere değinen Van Dernekler Federasyonu (VANFED) Genel Başkanı Mehmet Fatih Yağız ise Ekim ayında düzenleyecekleri Van tanıtım günlerine Eşbaşkanlarını davet etti





Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.