Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van'da Çalışmalar Uçuşları Etkilemeyecek

07 Mayıs 2024
Van'da Çalışmalar Uçuşları Etkilemeyecek

Van Ferit Melen Havalimanı yetkilileri, yapılacak olan çalışmaların uçuş trafiğini etkilemeyeceğini ve havalimanının kapanmayacağını açıkladı.

Van Ferit Melen Havalimanı'nda Yapılacak Çalışmalar Uçuşları Etkilemeyecek

Van Ferit Melen Havalimanı'nda yapılacak olan çalışmaların uçuşları etkilemeyeceği açıklandı. Havalimanı yetkilileri, planlanan tadilat işlerinin pist onarımı imalatlarını kapsadığını belirtti. Bu çalışmaların uçuş trafiğini engellemeyeceği ve havalimanının kapanmayacağı vurgulandı.

Kapanma gündemde yok


Gelen bazı iddiaların aksine, Van Ferit Melen Havalimanı'nın bakım çalışmaları nedeniyle uçuşlara hizmet vermeyeceği şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. Yapılan görüşmeler neticesinde, havalimanının 3 ay boyunca kapalı olacağı iddialarının da doğru olmadığı belirlendi.


Havalimanı yetkilileri, planlanan çalışmaların uçuş trafiğini aksatmadan gerçekleştirileceğini ve yolcuların herhangi bir olumsuz etkilenmeye maruz kalmayacağını belirtti.


Bu gelişmeler doğrultusunda, Van Ferit Melen Havalimanı'nda yapılacak olan çalışmaların uçuşlara etki etmeyeceği ve havalimanının kapanmayacağı kesinleşmiş oldu.



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.