Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

İpekyolu Belediyesi'nden Sosyal Medyadaki İddialara cevap

07 Mayıs 2024
İpekyolu Belediyesi'nden Sosyal Medyadaki İddialara cevap

İpekyolu Belediyesi, 16 Nisan tarihinde bir kanser hastası vatandaşın tebrik ziyaretine ilişkin olarak ortaya atılan asılsız iddialara karşı resmi bir açıklama yayınladı.

Belediyenin yaptığı açıklamada, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimi sonrasında Eşbaşkanlara yönelik tebrik ziyaretlerinin devam ettiği sırada, 16 Nisan'da halkın yapmış olduğu bir ziyaret sırasında, kanser hastası bir kadının maske takmak zorunda olduğu belirtildi. Ancak bu ziyaretin ardından sosyal medyada, kişi ve kurumu hedef alan saygısız iddiaların yer aldığına dikkat çekildi.


Açıklamada ayrıca, ziyaret sırasında çekilen fotoğrafların hala sosyal medya hesaplarında bulunduğu ve iddiaların aksine fotoğrafların kaldırılmadığı vurgulandı.


İpekyolu Belediyesi sözcüsü, bu tür asılsız iddiaların hem kurumu hem de ziyaret edilen vatandaşı haksız yere hedef aldığını belirterek, gerçeklerin manipüle edilmesine karşı her türlü önlemi alacaklarını ve kamuoyunu doğru bilgilendirme sorumluluğunu taşıdıklarını ifade etti.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.