Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van Eşbaşkanları İlçe Ziyaretlerinde: Halkın Taleplerini Dinlediler

07 Mayıs 2024
Van Eşbaşkanları İlçe Ziyaretlerinde: Halkın Taleplerini Dinlediler

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları, Bahçesaray ve Çatak ilçelerinde incelemelerde bulunarak halkın taleplerini dinledi.

Yoksulluk ve yol sorunlarına dikkat çeken eşbaşkanlar, ilçelerde güzel çalışmalar yapacaklarına söz verdiler."


Bahçesaray'daki ziyaretleri kapsamında çığ düşen bölgeleri inceleyen heyet, daha sonra Bahçesaray Belediyesi Eşbaşkanları Nebahat Benek ve Ayvaz Hazir'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlçe halkı ve esnafıyla da bir araya gelen eşbaşkanlar, talepleri dinledi.


Eşbaşkan Neslihan Şedal, Bahçesaray'ın öncelikli sorunlarına dikkat çekerek, ilçenin hizmet görmeyen ve ötelenen yerlerden biri olduğunu vurguladı. Şedal, "Bu seçimde burayı almak sadece bir seçim üstünlüğü değil, buradaki halka hizmet edebilmek açısından son derece önemlidir" dedi.


Eşbaşkan Abdullah Zeydan ise Bahçesaray'daki yoksulluk ve yol sorunlarına dikkat çekerek, halka hizmet sunmayı amaçladıklarını belirtti.


Bahçesaray Belediye Eş Başkanları da Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle ilçede güzel çalışmalar yapacaklarına inandıklarını ifade etti.


Heyet daha sonra Çatak İlçesine geçti. Çatak Belediyesi'ni ziyaret eden heyet, buradaki çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Eşbaşkan Neslihan Şedal, Çatak'ta güzel çalışmalar yapacaklarına inandıklarını belirtti.


DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dindar ise Van genelinde zorlu bir süreçten geçildiğini ancak başarı sağlandığını ifade etti. Çatak Belediye Eş Başkanları da bundan sonra halka hizmet edeceklerini söyledi.


Heyet, Çatak esnafı ve halkıyla da bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledikten sonra bölgeden ayrıldı.



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.