Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Tubittum Dergisi Final Sayısını Çıkardı

29 Nisan 2024
Tubittum Dergisi Final Sayısını Çıkardı

8888 Basın Yayın Medya işletme sahibi Hikmetullah Yetkin, 2822-5295 ISSN numarasıyla çıkardığı Uluslararası Tubittum Dergisinin 80. Sayısından sonra final yaptıklarını duyurdu.

Yetkin, “Bayrağı Yeni Yüzlere Teslim Ettik”

8888 Basın Yayın Medya işletme sahibi Hikmetullah Yetkin, 2822-5295 ISSN numarasıyla çıkardığı Uluslararası Tubittum Dergisinin 80. Sayısından sonra final yaptıklarını duyurdu.


Türkiye’nin birçok ilinde yayın yapan 2822-5295 ISSN numaralı Uluslararası Tubittum Dergisi, bilim ve makale dergisi için profesör ve eğitimcilere devredildi.


NEDEN DEVREDİLDİ?


8888 Basın Yayın Medya işletme sahibi Hikmetullah Yetkin yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardır sürdürdüğümüz Tubittum’u 80. Sayısından sonra “FİNALDEYİZ” diyerek son sayımızı çıkardık. Tabi bu son sayımız sadece bizim için son sayı oldu. Bundan sonra dergimiz, makale ve bilim dergisi olarak devam edecektir. Bizlerde, bu güzel yolculukta birçok bilgi ve birçok yeni girişimlerde bulunduk. Ülkemizin kalkınması ve memleketimizin kalkınması için canla başla çalıştık. Dergimiz, çok iyi noktaya geldiğini ve bunun daha iyi büyümesi için profesör ve eğitimcilerin elinin değmesi gerektiğini düşünerek, devir işlemlerinde bulunduk. Bu yolculukta bizlerin yayından olan öncelikle basın mensupları arkadaşlara, okurlara, dergimizi çıkarmamız için finansman olan firmalara çok teşekkür ederiz.”dedi.


“80. SAYIDA SON EDİTÖR YAZISI”


“Sevgili Tubittum Dergisi Okurları, Uzun yıllar boyunca Tubittum Dergisi ailesi olarak, bilimin ve teknolojinin ışığında eğitim alanında önemli bir yolculuğa çıktık. Bu yolculukta sizlerle birlikte milyonlarca masada yer aldık, yüzlerce iş insanıyla ve birçok yeni yüzle ailemizi genişlettik. Ancak her yolculuğun bir sonu olduğu gibi bizim için de bu yolun sonuna geldik.

Bugün, Tubittum Dergisi'nin yeni bir döneme hazırlanması adına önemli bir değişiklik duyurusu yapmak istiyoruz. Bu değişiklikle birlikte, dergimizin bayrağını yeni nesil öğretmenlere teslim etme kararı aldık. Eğitim alanında kendilerini kanıtlamış, teknoloji ve bilimle iç içe olan bu öğretmenler, dergimizin geleceğini daha da parlak bir hale getireceklerdir. Bu kararı alırken, dergimizin zirvesine ulaştığını ve en iyi noktada bırakmayı hedeflediğimizi düşündük. Ancak unutmamalıyız ki, zirvenin en büyük gücü ailedir. Tubittum Dergisi ailesi olarak, bu ailenin daha da büyümesi ve güçlenmesi için bayrağı yeni yüzlere teslim etmeye karar verdik.



Bu yazı aynı zamanda benim son yazım ve son konuşmam olacak. 7777 ve 8888 rakamlarıyla yeni akımlar başlattık ve geleceği keşfetmeye devam ettik. Tubittum Dergisi'nde bu yeni döneme girerken, yeni editörlerimizle birlikte daha da büyüyeceğimize inanıyoruz. Bu değişimle birlikte, dergimizin daha da ileriye taşınacağına olan inancımız tamdır. Gelecekte de dergimizin başarısını takip etmeye devam edeceğim. Sizlere bu güzel yolculukta bana eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim. Saygılarımla…”dedi.



Vanhaber - Vanhberleri  -Vansokakhaber   


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.