Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van’da Hemşirelik Alanında Uluslararası Kongre Düzenleniyor

18 Nisan 2024
Van’da Hemşirelik Alanında Uluslararası Kongre Düzenleniyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi liderliğinde düzenlenecek olan, Türkiye'nin önde gelen üniversiteleri ve kurumlarının katılımıyla gerçekleşecek olan hemşirelik alanında uluslararası kongre, sektördeki son gelişmeleri ve yenilikleri masaya yatıracak! Takvimlerinizi 24-26 Nisan tarihlerine işaretleyin ve bu heyecan verici etkinliği kaçırmayın!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öncülüğünde, Türkiye'nin çeşitli üniversiteleri ve kurumlarının desteğiyle, hemşirelik alanında ilk defa uluslararası katılımlı bir kongre düzenleniyor. Atatürk Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi ve Adli Bilimciler Derneği'nin de paydaş olarak yer aldığı bu önemli etkinlik, Van Eğitim Araştırma Hastanesi’nden kardiyolog Gürkan İmre'nin de yer aldığı düzenleme kurulu tarafından organize ediliyor.


Kongre, hukukçular ve sağlık profesyonellerinin katılımıyla gerçekleşecek bilimsel sunumlarla dolu olacak. MTAL Uygulama Otelinde 24-26 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek kongre, online ve yüzyüze katılım seçenekleriyle düzenlenecek.


Hemşirelik alanında uzmanlık, deneyim ve araştırmaların paylaşılacağı bu kongrenin, sektördeki gelişmelere ışık tutması bekleniyor. Katılımcılar, uluslararası alanda birbirinden değerli bilim insanlarıyla etkileşim imkanı bulacaklar.




Vanhaber  - Vanhaberleri  - Vansokakhaber 




Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.