Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'da Funda'dan Bayrama Özel İndirim

08 Nisan 2024
Van'da Funda'dan Bayrama Özel İndirim

Van Funda Pastanesi'nden Lezzet Şöleni: Cevizli Baklava Kilosu indirime girdi.

Van'ın sevilen lezzet duraklarından Funda Pastanesi, cevizli baklava tutkunlarını sevindirecek bir indirimle geldi. Funda Pastanesi, Van ili sınırları içerisinde bulunan 5 şubesinde geçerli olmak üzere, cevizli baklavanın kilosu indirime girerek, müşterilerine lezzetli bir fırsat sundu.


Bu indirimle birlikte, Funda Pastanesi müşterileri geleneksel lezzetlerin keyfini daha uygun fiyatlarla çıkarabilecekler. Funda Pastanesi'nin cevizli baklavası, kalitesi ve lezzetiyle uzun yıllardır müşterilerin favorisi olmuş durumda.


Funda Pastanesi'nin cevizli baklavası fiyatları indirilmesiyle birlikte, lezzet tutkunları için bir fırsat penceresi açılmış oldu. Bu lezzet şöleninden yararlanmak isteyenlerin, Funda Pastanesi şubelerine uğramaları ve bu özel indirimden faydalanmaları gerekiyor.


Cevizli baklava tutkunlarının merakla beklediği bu indirim, Funda Pastanesi'nin misafirperverliğini ve kalitesini bir kez daha gözler önüne seriyor. Lezzetin ve kalitenin adresi olan Funda Pastanesi, müşterilerine unutulmaz tatlar sunmaya devam ediyor...


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.