Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

DEM Parti Van'da yapılacak büyük mitinge hazır

28 Mart 2024
DEM Parti Van'da yapılacak büyük mitinge hazır

DEM Parti seçim etkinliği kapsamında Musa Anter parkında düzenleyeceği tarihi miting için kentin her noktasında halka çağrı yaptı.

31 Mart Yerel seçim etkinlikleri kapsamında DEM Parti Van İl Örgütü, final mitingi düzenliyor. Musa Anter Barış Parkında tarihi mitinge hazırlanan DEM Parti kentin tüm sokaklarında çağrı yapıldı.


Tüm ilçelerde miting çağrısı 


Edremit, Tuşba ve İpekyolu ilçelerinde bröşür dağıtan, Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Abdullah Zeydan ile Neslihan Şedal, TJA, İl Eşbaşkanları, Gülşen Kurt, Veysi Dilekçi, Milletvekili Mahmut Dindar, Sinan Çiftyürek, Gülcan Kaçmaz Sağyiğit, Zülküf Uçar, eski HDP milletvekilleri, Muzzez Orhan, Murat Sarısaç, ilçe belediye Eşbaşkan adayları ve parti yöneticileri katıldı. 


Beşyol, Cumhuriyet, Maraş caddeleri gibi en işlek noktalarında yoğun bir katılımla halka broşür dağıtılarak halka çağrı yapıldı. Broşür dağıtımında türküler söyleyen partililere halktan alkışlarla destek geldi. 


Miting, Musa Anter Barış Parkında, DEM Parti Eşbaşkanı Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, milletvekilleri, belediye Eşbaşkan adayları katılacak. Saat 13:00’te gerçekleşecek mitingde Murat Demir şarkılarıyla mitingde olacak.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.