Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'da Dem parti esnaf ziyaretlerine devam ediyor

14 Mart 2024
Van'da Dem parti esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Van'da Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) seçim çalışmaları kapsamında büyükşehir ve ilçe eşbaşkan adayları, esnaf ziyaretleri ve halk buluşmaları düzenledi.

Van İpekyolu ilçesinde Neslihan Şedal liderliğindeki ekip, esnafı ziyaret ederken, Gürpınar ve Gevaş ilçelerinde binlerce kişinin katıldığı halk buluşmaları gerçekleştirildi. Özalp ilçesinde Milletvekili Gülcan Kaçmaz Sayyiğit ve belediye eşbaşkan adayları esnaf ziyareti yaparken, Erciş ilçesinde Mahmut Dindar ve diğer adaylar, şeker fabrikasındaki işçileri ziyaret etti.

Van İpekyolu ilçesinde esnaf ziyareti yapan Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Neslihan Şedal ile İlçe adayları Cevdet Altındağ ile Canan Uzunay ve beraberindeki partililer, esnaftan yoğun ilgi gördü.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Van il Örgütü seçim çalışmaları kapsamında Gürpınar ve Gevaş ilçelerinde halk buluşması gerçekleştirdi. Halk buluşmalarına binlerce kişi katıldı.

Gürpınar ilçesinde gerçekleşen halk buluşmasına yüzlerce vatandaş katıldı. Halk buluşmasına Berdan Öztürk, Gülşen Kurt, Gürpınar ilçe eşbaşkanları katıldı.

Özalp ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Gülcan Kaçmaz Sayyiğit ve belediye eşbaşkan adayları Sakine Kutpınar ile Ecevit Ceylancı, esnaf ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etti, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Erciş ilçesinde Van Milletvekili Mahmut Dindar, Belediye Eşbaşkan adayı Güler Temel, yerine kayyum atanan Erciş Belediye Eşbaşkanı Yıldız Çetin, şeker fabrikasında ki işçileri ziyaret etti.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.