Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

İpekyolu Belediyesi Ramazan Öncesi Denetimlerini Sıklaştırıyor

08 Mart 2024
İpekyolu Belediyesi Ramazan Öncesi Denetimlerini Sıklaştırıyor

Van'ın İpekyolu ilçesinde bulunan belediye, Ramazan ayı öncesi fırın ve tatlı imalathanelerinde hijyen denetimlerini sıklaştırıyor.

 Halk sağlığını korumak için yapılan denetimler, güvenilir ve hijyenik ürünlerin tüketiciye sunulmasını sağlıyor.Van'ın İpekyolu ilçesinde bulunan İpekyolu Belediyesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde fırın ve tatlı imalathanelerini denetlemek için harekete geçti. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'ne bağlı Gıda ve Hijyen Denetim Şefliği ekipleri ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Ayı öncesinde denetimlerini artırdı.


Farklı noktalarda faaliyet gösteren işletmelerde gerçekleştirilen denetimlerde, çeşitli kriterler incelendi. Bunlar arasında ürünlerin son tüketim tarihleri, hijyen koşulları, ürün ve malzemelerin saklama koşulları, çalışanların kişisel hijyenleri, satış ve sunumda kullanılan alet ve ekipmanların uygunluğu ile iş yeri açma ve çalışma ruhsatları yer alıyordu. Eksiklik tespit edilen işletmeler hakkında tutanak tutuldu.


Belediye ekipleri, rutin denetimlerin Ramazan Ayı boyunca devam edeceğini bildirdi. Bu denetimlerin amacı, halk sağlığını ve güvenliğini korumak ve Ramazan ayında tüketicilere güvenilir ve hijyenik ürünler sunmaktır.




Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.