Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Başkan Adayı Oflas, Tarımsal Sorunları Çözmek İçin Harekete Geçti

08 Mart 2024
Başkan Adayı Oflas, Tarımsal Sorunları Çözmek İçin Harekete Geçti

AK Parti'nin Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, ilçenin tarım ve hayvancılık sektöründeki sorunlarını çözmek için çalışmalarını hızlandırdı.

 Ziraat Odası, Tarım Müdürlüğü ve Üniversite yetkilileriyle yapılan görüşmelerle çiftçilerin taleplerini dinleyen Oflas, Sarımehmet Barajı'ndaki su kaybını asgari seviyeye indirme sözü verdi."

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, ilçedeki tarım ve hayvancılık sektörünün gelişmesi ve mevcut sıkıntıların çözümü için çalışmalara başladı.


Başkan Adayı Oflas, göreve gelmesinin ardından ilçedeki tarım ve hayvancılık sorunlarını ele almak üzere harekete geçti. Kırsal mahalle ziyaretlerinde toplanan sorunlar ve yapılması gereken projeler üzerinde muhataplarıyla görüşen Oflas, bazı sorunların hızla çözülmesi gerektiğini vurguladı.


Tarım ve hayvancılık alanında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileriyle ilgili Tuşba Ziraat Odası Başkanı Hasan Özgökçe, Tuşba İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Veziroğlu ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Tunçtürk ile görüşen Oflas, bölgenin tarımına yön veren unsurlarla istişarelerde bulundu.


Başkan Adayı Oflas, tarım ve hayvancılığa uygun olan Tuşba'da bu alanda yapılacak çalışmalara öncülük edeceklerini belirterek, çiftçilerin lehine olacak projelerde yer alacaklarını söyledi. Ayrıca, Sarımehmet Barajı'ndaki su kayıplarının en aza indirilmesi için de bakım ve onarım çalışmalarına önem vereceklerini dile getirdi.


Başkan Adayı Oflas, tarımın ilçenin ekonomisindeki önemine vurgu yaparak, çiftçilere destek olacaklarını ve ilçenin tarım potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade etti.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.