Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

İpekyolu Belediyesi'nin Kız Basketbol Takımları Türkiye Yarı Finallerine Hazırlanıyor!

08 Mart 2024
İpekyolu Belediyesi'nin Kız Basketbol Takımları Türkiye Yarı Finallerine Hazırlanıyor!

İpekyolu Belediyesi'nin genç basketbolcuları, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun düzenlediği maçlarda gösterdikleri üstün performansla bölge şampiyonu oldu. Şimdi ise Mersin, Konya ve Sakarya'da düzenlenecek Türkiye yarı finallerinde Van'ı gururla temsil etmeye hazırlanıyorlar.

İpekyolu Belediyesi, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun düzenlediği U14, U16 ve U18 kategorilerinde düzenlenen maçlarda namağlup olarak bölge şampiyonu oldu. Bu başarıyla birlikte, İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol Takımları, Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.


U14 Kız Basketbol Takımı, 11-15 Mart 2024 tarihleri arasında Mersin'de düzenlenecek olan Türkiye yarı finallerine Van İpekyolu'nun adını taşıyacak. U16 Kız Basketbol Takımı ise 25-29 Mart 2024 tarihlerinde Konya'da, U18 Kız Basketbol Takımı ise 15-19 Nisan 2024 tarihlerinde Sakarya'da düzenlenecek olan yarı final maçlarında, Van ilini gururla temsil edecek.


İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Savaş Çiçekay, başarıyı tüm takımın ortak gayreti olarak nitelendirerek, "Bu başarı hepimizin. Emeği geçen antrenör ve kızlarımızı tebrik ederim. Türkiye yarı final turnuvasında yapılacak maçlarda ilimizi temsil edecek kızlarımızla Türkiye finallerini hedefliyoruz. Tüm başarılar kızlarımızla olsun." ifadelerine yer verdi.


İpekyolu Belediyesi Kız Basketbol Takımları, Türkiye yarı finallerinde gösterecekleri performansla Türkiye finallerine yükselmeyi hedefliyor.



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.