Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Aday Yılmaz Kılıç Bu seçimi biz farkla kazanacağız!

07 Mart 2024
Aday Yılmaz Kılıç Bu seçimi biz farkla kazanacağız!

Van’da Saadet ve Gelecek Partilerinin ortak adayı olan İpekyolu Belediye Başkan adayı Yılmaz Kılıç kahvaltıda basınla buluştu.

Van'ın İpekyolu ilçesi için seçim hazırlıkları hız kazanırken, aday Yılmaz Kılıç seçmenin ilgisini çekmek için çağrıda bulunuyor. Detaylar haberimizde!"Van'ın İpekyolu ilçesindeki seçim hazırlıkları hız kazanıyor. 

Şehir ittifakının adayı Yılmaz Kılıç, bölgedeki seçmen ilgisine dikkat çekerek, 235 bin seçmenden sadece 103 bininin oy kullanmadığına vurgu yaptı. Kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Kılıç, İlhan ile birlikte yapılacak olan seçimlere odaklandıklarını belirtti. İlhan da gazetecilere teşekkür ederek, duyarlılık gösterdiklerini ifade etti.


Kılıç, yıllardır değişmeyen Van'ın artık alternatif bir yönetimi hak ettiğini vurguladı. "Bu şehrin sahibi sensin" diyerek halka seslenen Kılıç, şehrin sadece siyah ve beyaz arasında kalmaması gerektiğini savundu. Kentin sorunlarını dile getirip çözüm önerileri sunduklarını belirten Kılıç, İpekyolu'nun potansiyeline inandıklarını ifade etti.


Kılıç, Van'ın geri kalmışlığını vurgulayarak, kentin artık değişime ve gelişime ihtiyacı olduğunu belirtti. "Bize hayal kurmak bile yasaklandı" diyen Kılıç, şehrin örnek alabileceği birçok proje olduğunu belirtti ve İpekyolu'nun da bu projeleri hayata geçirebileceğini söyledi.


Son olarak, İpekyolu'ndaki seçmen ilgisine dikkat çeken Kılıç, 103 bin seçmenin oy kullanmamasının önemine vurgu yaptı ve İpekyolu'nu farkla kazanacaklarını dile getirdi.



Vanhaber  -  Vanhaberleri  -  Vansokakhaber 





Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.