Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Muhtar Adayı Enterili, Mahallemizde hizmet aşkıyla hareket edeceğiz

07 Mart 2024
Muhtar Adayı Enterili, Mahallemizde hizmet aşkıyla hareket edeceğiz

Van Tuşba Altıntepe mahallesi muhtar adayı İsmet Enterili, yerel hizmetler için taahhütte bulundu.

Van'ın Tuşba ilçesine bağlı Altıntepe Mahallesi'nde muhtar adayı İsmet Enterili, mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunlara çözüm getirmek için kararlılıkla çalışıyor...


Van'ın Tuşba ilçesine bağlı olan Altıntepe Mahallesi'nde, özellikle Leylaklı 9005 Sokak ve Can Sokak gibi birçok yolun henüz asfaltlanmadığını belirten muhtar adayı İsmet Enterili, mahalle sakinlerinin yıllardır çektiği sıkıntıların giderilmesi için çalışmalarına devam edeceğini dile getirdi.


"HİZMET AŞKIYLA HAREKET EDECEĞİZ"

Mahalledeki eksikliklerin giderilmesi için çaba sarf edeceklerini vurgulayan Enterili, "Halkın isteği doğrultusunda hareket edecek ve mahalledeki sorunlara çözüm bulacağız. Koltuk sevdası değil, mahallemizde hizmet aşkıyla hareket edeceğiz. Burada halkın sesi olacağıma söz veriyorum" dedi.


"HALKIMIZIN DESTEĞİYLE BUNU BAŞARACAĞIZ"


Muhtar adayı Enterili, mahalle sakinlerinin uzun süredir dile getirdiği sorunları gidermek için kararlılıkla çalışacaklarını belirterek, "Halkın sesi olmak, onların yaşam standartlarını yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Mahallemizin ihtiyaçlarına cevap verecek projeler üzerinde çalışıyoruz ve halkımızın desteğiyle bunları hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.