Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'da bir ilk Kitap Dünyasına minik adımlar

04 Mart 2024
Van'da bir ilk Kitap Dünyasına minik adımlar

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde düzenlenen 1. Van Çocuk Edebiyat Fuarı, çocukları kitap dünyasıyla buluşturuyor.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen yazarlar, çocuklarla buluşup kitap okuma alışkanlığını destekliyor.


Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde düzenlenen 1. Van Çocuk Edebiyat Fuarı, Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı'nın katılımıyla başladı.


Van İpekyolu Atatürk Sanat Galerisi'nde gerçekleşen fuarın açılışında konuşan Vali Ozan Balcı, çocuklar için yapılan her etkinliğin önemine vurgu yaparak, fuarın Van için önemli bir adım olduğunu belirtti. Balcı, kitap okuma alışkanlığının çocuklara erken yaşta kazandırılmasının önemine değindi ve çocukların geleceğin teminatı olduğunu ifade etti.


Fuarda Türkiye'nin çeşitli illerinden tanınmış yaklaşık 30 yazarın yer aldığını belirten yetkililer, çocukların yazarlarla buluşmasını ve kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesini hedeflediklerini ifade ettiler.


Fuar, 4-6 Mart tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak. Etkinlik süresince yazar buluşmaları, imza günleri, söyleşiler ve eğitici etkinlikler düzenlenecek.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.