Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Edremit'te 1000 Konut Projesi Müjdesi

01 Mart 2024
Edremit'te 1000 Konut Projesi Müjdesi

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, "Kentsel Gelişim Projesi" kapsamında Edremit’te ilk etap da 1000 konut yapacaklarının müjdesini verdi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen lansman programı ile ikinci dönem projelerini açıklayan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, dar gelirli vatandaşları ilgilendiren konut hamlesi ile ilgili müjde verdi.

 Edremit Belediyesi bünyesinde kuracakları Konut AŞ. ve TOKİ işbirliğiyle kentsel dönüşümü teşvik ederek yapacakları bin konutu dar gelirli vatandaşlara uzun vadeli uygun ödeme koşulları ve uygun fiyatlarla sunacaklarını aktaran Başkan Say, “Edremit’te artık yaşam kalitesini arttıracağız. Yeri belirlenen, onayı alınan 1000 adet konut yapacağız. İlk etapta 1000 konut. Kısım kısım tüm vatandaşlarımızı uygun koşullarda ev sahibi yapacağız. Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’nca yeri belirlenen alanda bu konutlarımızı hayata geçireceğiz. Hayal gibi gelebilir ama gerçek; Edremit'te tüm hemşerilerimizi konut sahibi yapma hayalimizi gerçeğe dönüştürüyoruz. İlk etapta 1.000 konut ile başlıyoruz. İlimize ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Vansokakhaber - Vanhaber  - Vanhaberleri  


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.