Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Başkan Say, Edremit'in Geleceğini Şekillendirecek Master Planı İçin Basınla Buluştu

29 Şubat 2024
Başkan  Say, Edremit'in Geleceğini Şekillendirecek Master Planı İçin Basınla Buluştu

Edremit Belediye Başkanı Ve Başkan Adayı İsmail Say, kentin 50 ve 100 yıllık master planını hazırlama sözü verdi.

Dünyaca ünlü şehir planlamacılarıyla iş birliği yapacaklarını duyuran Say, kahvaltıda basın mensuplarına önemli detayları aktardı."

Edremit Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Say, kentin geleceğine ışık tutacak önemli bir adım attı. Van'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Say, Edremit için hazırlanacak 50 ve 100 yıllık master planıyla ilgili detayları paylaştı.


Kahvaltı programında projeleri değerlendiren Başkan Say, "İkinci dönemimizde Edremit’in 50 ve 100 yılını kapsayacak bir master plan çalışması yapacağız. Kentimizin gelişmesi ve ilerlemesi için bu planın önemini biliyoruz. Dünyaca ünlü şehir planlamacılarıyla iş birliği yaparak, ilçemizin geleceğini şekillendirecek adımları atmaya kararlıyız." şeklinde konuştu.


Edremit'in mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırlanacak olan master planın, kentin sürdürülebilir kalkınması ve yaşam kalitesinin artırılmasına büyük katkı sağlaması bekleniyor.


Başkan İsmail Say'ın Edremit için vizyoner bir yaklaşımla ortaya koyduğu bu plan, ilçenin geleceğine ışık tutacak nitelikte görünüyor.dedi.



Vanhaber -  Vanhaberleri  - Vansokakhaber





Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.