Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Başkan Adayı Arvas: Sağduyu ve dayanışma ile kazanacağız

27 Şubat 2024
Başkan Adayı Arvas: Sağduyu ve dayanışma ile kazanacağız

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Arvas, “Bu şehir bizim evimiz, bizim vatanımız, bizim hikâyemizdir. Bu şehir bizim geleceğimiz, bizim hayalimiz, bizim umudumuzdur. Van’ı hep birlikte sağduyu ve dayanışma ile inşallah kazanacağız” dedi.


AK Parti Van ve ilçelerinde 31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas da bir taraftan merkez ilçelerde esnaf, mahalle ve hane ziyareti yaparken öte yandan Başkale’den, Erciş’e Gürpınar’dan Saray’a seçim ofislerinin açılışına katılıyor. 


Başkan adayı Arvas, yoğun seçim maratonu arasında sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Arvas, tüm Vanlıların şehrin kalkınması için ortak paydada buluşması gerektiğini belirterek, “31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde şehrimizi küçük hesaplara kurban etmeyelim. Bu seçimler Van için tarihi bir dönüm noktası olacak. İktidarın gücüyle projelerimizi hayata geçireceğiz. Hiç bir vaadimiz şahsi veya herhangi partiyle ilgili değil Van ile Vanlılarla yakından ilgilidir. Bir beş yılımızı daha heba etmeyelim. Hep birlikte şikâyet ettiğimiz işsizlik, ulaşım ve çevre gibi günlük hayatımızı etkileyen problemlerimizi çözmek için ortak paydada buluşalım. Sivil siyasetin önünü açalım. Kendimize ve kentimize sahip çıkalım. Bu seçimde hizmetler yarışsın, Cumhurbaşkanımızın sözü var. Büyükşehir Belediyesini kazanırsak, Van’a pozitif ayrımcılık yapılacak, tüm taleplerimiz Ankara’da karşılık bulacak. Bu seçimin kaybedeni olmayacak, hep birlikte kazanacağız” diye konuştu.


“BU ŞEHRİN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇABALIYORUZ

Önemli projelerin hayata geçmesi için seçmenlerin desteğine ihtiyacı olduğunu ifade eden Arvas, “Vanlı olarak Van’da doğduk, bu şehirde yaşıyoruz. Burayı güzelleştirmek bizim hikâyemizdir. Bunun hikâyenin mutlu sonla bitmesinin yegâne aracı Büyükşehir Belediyesidir. Van, Doğu Anadolu’nun incisi, tarihin tanığı, kültürlerin buluştuğu bir şehirdir. Biz bu şehrin çocukları olarak, bu topraklarda doğduk, büyüdük, sevdik, acı çektik, umut ettik. Bu şehrin her köşesi bizim için anlamlıdır. Bu şehrin her insanı bizim için değerlidir. Bu şehrin her insanıyla kardeşlik bağımız var. Bu anlayışa hep birlikte bu şehri daha da güzelleştirmek için çalışıyoruz. Bu şehrin sorunlarını çözmek için çabalıyoruz. Bu şehrin potansiyelini ortaya çıkarmak için projeler üretiyoruz. Tüm bunları hayata geçirmek için hemşerilerimizin desteğini istiyoruz” şeklinde konuştu.


SÖZ VERİYORUM ALDATMAYACAĞIM, ALDANMAYACAĞIM”

Arvas, belediyeyi adil, şeffaf bir şekilde yöneteceklerinin altını çizerek, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Bu şehrin evlatları olarak bizim sorumluluğumuz herkesten daha fazladır. Bu şehir bizim evimiz, bizim vatanımız, bizim hikâyemizdir. Bu şehir bizim geleceğimiz, bizim hayalimiz, bizim umudumuzdur. Van’ı sağduyu ve dayanışmayla inşallah kazanacağız. Yatırım ve hizmetler için hiç bahanemiz olmayacak, herkesin belediye başkanı olacağım. Söz veriyorum aldatmayacağım, aldanmayacağım. Adil, şeffaf, hesap verilebilir ve ulaşılabilir bir yönetim anlayışı inşa edeceğiz. Millettin hakkını, hukukunu gözeten, her kuruşuna sahip çıkan ‘Şehrül-Emin’ olacağım”


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.