Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Başkan Adayı Ertuş’tan Tarihi Müjde: Başkale’ye Doğalgaz Geliyor

22 Şubat 2024
Başkan Adayı Ertuş’tan Tarihi Müjde: Başkale’ye Doğalgaz Geliyor

Van’ın kırsal ilçelerinden biri olan Başkale’nin makus tarihi AK Parti Belediye Başkanı Lokman Ertuş ile birlikte değişiyor.

AK Parti’den Başkale Belediye Başkan Adayı olmasıyla beraber büyük değişim rüzgârı oluşturan Lokman Ertuş, tarihinde ilk defa ilçesini doğalgazla buluşturacak. 

Başkale halkının uzun süredir beklediği doğalgaz özlemi sona eriyor! 


AK Parti Başkale Belediye Başkan Adayı Lokman Ertuş ve tecrübeli siyasetçi İlçe Başkanı Muğdat Sarıhan'ın gayretli çabaları neticesinde doğalgaz projesi hayata geçiriliyor. Kararlı görüşmelerden sonra taraflar arasında imzalanan anlaşmaların ardından doğalgaz firmaları hızla bölgeye gelerek çalışmalara başlayacak müjdesi verildi.


Daha Seçilmeden İlk İcraatını Hayata Geçiriyor”

Doğup büyüdüğü ilçesine hizmet etmek en büyük hayali olduğunu söyleyen Başkan Adayı Ertuş, “Adeta kaderine terk edilmiş ilçemize ve halkımıza hizmet etmek için buradayım. Çok kısa bir süre içerisinde yaptığımız yoğun görüşmelerin meyvelerini almaya başladık. Bu önemli hizmet için doğalgaz firması bölgeye hızlı bir şekilde yönlendirildi. Allah’ın izniyle ilk çalışmaya başlıyoruz. Bu anlamda daha seçime girmeden ilk icraatımızı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum “dedi.


Umut dolu Bir Dönem Başlıyor”

Başkan Adayı Ertuş,“Tarihi mirasıyla adeta açık hava müzesi olan şirin ilçemiz Başkale hak ettiği yerde değildir. Atalarımızın bizlere miras bıraktığı bu topraklarda her alanda devrim yapmak istiyoruz.  Doğalgaz çalışması için ilk defa kazı çalışması yapılacak. Bu anlamda mutluyuz ve gururluyuz. Projelerimin tümünü hayata geçirmek istiyorum. 31 Mart yerel seçimleri kapsamında yaptığımız saha çalışmalarında misafirperver kadirşinas hemşerilerimizin desteğini alıyoruz. Bizler de bu teveccühe layık olmak ve Başkale’de umut dolu bir döneme adım atıyoruz. Tarihi bir gelişme olarak gördüğümüz doğalgaz hizmetinin ilçemize ve tüm halkımıza hayırlı olsun” diyen Ertuş,  emeği geçen herkese teşekkür etti.  



Van haber - Van haberleri  -Vansokakhaber 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.